My Blog Story

Hai Si Peneropong Sekalian, Thanks kerana sudi meneropong blog Diedie Yana....

Thursday, March 17, 2011

Special Thanks

Tq pada my best friend kay "sotong" <------------- dia perempuan tulen ok...nape dia di panggil sotong? hihihi "itu kami je yang tau" ai je boleh panggil dia sotong orang lain tak boleh ok.

Tadi buka fesbuk...tiba-tiba tengok ada picture tagged dari my best friend sotong, yang telah merajinkan jari-jari dia "meng edit" picture pertunangan dd.  Tq sotong... sayang hang.  nak tengok hasil dia? jap eh nak tunjuk....



Cantik tak? Si sotong kawan Dd nie memang berbakat (kipas jangan tak kipas) cantik....cun...seyes ai cakap...dan masih single kekeke amik engkau sotong.... ayat kat picture tue tak boleh blahhh hahaha tapi ai sayang u tau sotong muahs muahs.  Once again tq kay di atas kerajinan yang tidak di sangka-sangka.

p/s: Pesanan wat kay sotong: aku nak pixca ang...picture kita dua time ni..

6 comments:

  1. bhaha comel lah ^^

    ReplyDelete
  2. tudia sotong ramai pujian tue.... aku tolong jawab bg pihak ang....tq semua.... kalau nak tempah ai buat design meh leeee kekeke...

    owh lupa nak mention dlm entry....si sotong ini degree uitm dlm bidang it, web design nie mmg dia pandai hihihi

    ReplyDelete
  3. chantek n biggest clap for ur frens mekcuk..nt kawen jemput yek hehehe

    ReplyDelete
  4. sotong: tq la ats pujian ang..aku n smpai terangkat2 dah..syok kn puji ..haha...khas utk ang, my best friend sotong..hehe..:p

    kpd sume yg memuji..tq so much..nk tempah? bole2..tq sotong tlg jwb kn..hehe

    ReplyDelete
  5. aida: hihihihi insyaAllah doakan la mekcuk sampai ke jinjang pelamin....

    sotong: hahhaha pape pon ang mmg best

    ReplyDelete

Mesti LurVe...Mesti Smile...Mesti Comment ^___^