My Blog Story

Hai Si Peneropong Sekalian, Thanks kerana sudi meneropong blog Diedie Yana....

Thursday, March 3, 2011

Jejari Halus Beraksi

Hai....ada masa sikit untuk hilangkan boring jadi Dd nak perkenalkan sesuatu disini.... Idea ini datang setelah melihat di facebook rakan Dd iaitu facebook Kak zack atau nama betul Nurul Zakiah Ismail, ibu kepada 2 orang anak dan telah bersuami.  Hahahaha amik ko detail aku bagi.  Kebetulan Dd mempunyai bahan yang sama, akceli Dd beli untuk kegunaan lain tapi tak guna pun jadi dari buat ikan pekasam je Dd pun ikut jejak Kak Zack, dengan berbesar hati dan tak tau malu nyer Dd telah meminta izin untuk sama-sama sekaki dan sesantai untuk membuat "kerja tangan" ini.  Hehehe tapi design tak sama ok....Dd design sendiri....... Tengok ni..... 

 Beg....ada nampak macam beg tak? beg nie ada butang, kebetulan Dd ada kancing dia...so letak sekali lah...

 Nie sama dengan yang atas tue tapi background je tukar....

 Baju ada riben besar di tengah tue....time ni dah malas nak jahit dah amik gam lekat-lekat je....

 Nie baju yang first Dd buat selepas tengok facebook Kak Zack...time nie semangat nie, semua di jahit takde gam gam

Dan ini adalah tambahan.....Kasut yang dibuat dari kertas hehehe....tapi bukan Dd buat...Kilang buat...Saja beli sebab unik.  Unik tak?

2 comments:

  1. just like always a creative girl...huhu
    *Thumb Up* :)

    ReplyDelete
  2. tQ pidot hehehehe ^_____________^

    ReplyDelete

Mesti LurVe...Mesti Smile...Mesti Comment ^___^