My Blog Story

Hai Si Peneropong Sekalian, Thanks kerana sudi meneropong blog Diedie Yana....

Saturday, March 5, 2011

Jejari Halus 2nd and 3th day

Tak nak cakap banyak....tengok aje lah...Nie hasil untuk hari ke2 dengan ke3.  Why still in 2 colours? Jawapannya....buat sementara ni dua kaler nie je yang aku ada.....hahahaha nanti beli kaler lain plak

Nak buat penerangan ckit...Nie surat cinta....picture 1st dari kiri nim, yang ada 2 bintang tue anggap je lah stamp hahaha.... Pic no 2, belakang sampul surat..... Pixca no 3 surat baru nak keluar yang sekerat tue... dan pixca no 4 tue surat dah keluar.  Menda nie sesuai buat nak bagi pada kekasih kikikiki (pandai-pandai je aku) Tapi ni sangat special ok....




 Nie baju polka dot hihihihi i liiiikkkkkeeeeeee iiitttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!


Yang nie berjam-jam aku buat dan belek....sangat sakit mata buat yang nie, sangat sakit tangan dan sangat detail masa nak buat...hoihoihoi buat teruk plak.... Percaya tak? kekekeke.  boleh letak barang yang halus dalam beg nie contoh dia macam kerongsang ke atau boleh gantung kat handphone....

 Depan

 Belakang

Dan nie yang paling simple and paling senang buat hehehe.... Love..... Semua yang di atas boleh di buat gantung...hoooceyyyyy.... Will update soon...


2 comments:

  1. rajin aihhh dia....nanak yg kala hijoooooo... :D

    ReplyDelete
  2. hihihi alaa kain hijo takde la pidot huhuhu

    ReplyDelete

Mesti LurVe...Mesti Smile...Mesti Comment ^___^